ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για Αθανασίου: Ακυρώνει μόνος του κάθε κυβερνητικό επιχείρημα

Ηλιόπουλος για Αθανασίου: Ακυρώνει μόνος του κάθε κυβερνητικό επιχείρημα
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναδημοσιεύει βίντεο όπου εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής να ισχυρίζεται πως ποτέ δεν αφαιρείται ο λόγος από βουλευτές μιας κι όλοι ξεφεύγουν από το θέμα τους INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Το τι είχε πει ο Χαράλαμπος Αθανασίου σε παλαιότερη συνεδρίαση της Βουλής για την περίπτωση που ένας βουλευτής μιλά εκτός θέματος νομοσχεδίου επικαλείται ο Νάσος Ηλιόπουλος προς υπεράσπιση του Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναδημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο όπου εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής να ισχυρίζεται πως ποτέ δεν αφαιρείται ο λόγος από βουλευτές μιας κι όλοι ξεφεύγουν από το θέμα τους.

Μάλιστα, κάνει λόγο και για σχετική κοινοβουλευτική παράδοση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Ηλιόπουλος σημειώνει πως ο κ. Αθανασίου, δυστυχώς για τον ίδιο, ακυρώνει μόνος του κάθε κυβερνητικό επιχείρημα.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής πρέπει να απασχοληθεί με τη δική του αυταρχική παρέμβαση», αναφέρει, επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ