ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι η μείωση ΕΦΚ στα καύσιμα θα ευνοήσει τους πλούσιους;

Ηλιόπουλος: Συμφωνεί ο κ. Μητσοτάκης ότι η μείωση ΕΦΚ στα καύσιμα θα ευνοήσει τους πλούσιους;
Ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζει εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ την αύξηση στην τιμή των καυσίμων και τις κυβερνητικές δηλώσεις για τον ΕΦΚ

«Ο κ. Σταϊκούρας σήμερα Πέμπτη αναγκάστηκε να αδειάσει τον αναπληρωτή του. Με τη βενζίνη να αγγίζει τα δύο ευρώ το λίτρο, o κ. Σκυλακάκης δήλωσε πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε on camera δήλωσή του.

«Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με αυτή τη δήλωση;», αναρωτιέται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Επαναλαμβάνει δε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την αντιμετώπιση της ακρίβειας: «Παρέμβαση για αποκλιμάκωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, μείωση του ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα, μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης σε όλα τα καύσιμα, άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ».

«Μπορεί για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του να είναι ψίχουλα, για τους πολίτες όμως είναι μέτρα απαραίτητα για την αξιοπρέπειά τους», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθούν η πλήρης δήλωση Ηλιόπουλου και το σχετικό βίντεο:

«Ο κ. Σταϊκούρας σήμερα αναγκάστηκε να αδειάσει τον αναπληρωτή του. Με τη βενζίνη να αγγίζει τα δύο ευρώ το λίτρο, o κ. Σκυλακάκης δήλωσε πως δεν μειώνουν τον ΕΦΚ στα καύσιμα για να μην ευνοηθούν οι πλούσιοι.

Ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί με αυτή τη δήλωση;

Επιτέλους, τον καλούμε να αντιληφθεί πως οι πολίτες μέσα στον ορυμαγδό ακρίβειας, στερούνται ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα.

Απαιτούνται άμεσα μέτρα που θα ανακουφίσουν τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας.

-Κυβερνητική παρέμβαση για αποκλιμάκωση στα τιμολόγια της ΔΕΗ.

-Μείωση του ΦΠΑ σε βασικά τρόφιμα.

-Μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης σε όλα τα καύσιμα.

-Άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

Μπορεί για τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του να είναι ψίχουλα, για τους πολίτες όμως είναι μέτρα απαραίτητα για την αξιοπρέπειά τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ