Ηλιόπουλος: Η Κεραμέως διαφημίζει το μαγαζί Γεωργιάδη
Ανανεώθηκε:
«Η χρήση υλικού της Ελληνικής Αγωγής είναι άλλη μία σκοταδιστική απόφαση της κ. Κεραμέως», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
O εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει: «Στην επίθεση στο ΕΠΑΛ δεν είχε δει τους νεοναζί, τώρα κάνει πως δεν βλέπει την alt right και διαφημίζει τζάμπα το μαγαζί του κ. Γεωργιάδη. Δεν αξίζει στην κοινωνία αυτή η παρακμή».
Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου καταλήγει με το hashtag-προτροπή: #κεραμεως_παραιτησου.
Το σχόλιο αναφέρεται σε δημοσιεύματα που αφορούν έγκριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μεταξύ άλλων, το 2020 - 2021 εγκρίθηκαν εκπαιδευτικά προγράμματα της Ελληνικής Αγωγής του Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως προκύπτει και από τη δήλωση Ηλιόπουλου, η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα στοχεύει τόσο στο γεγονός ότι πρόκειται για έμμεση διαφήμιση του υπουργείου Παιδείας σε επαγγελματική δραστηριότητα άλλου υπουργού, όσο και στην ποιότητα του υλικού.
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική - Κατασχέθηκαν πάνω από 26 κιλά κοκαΐνης
18:41
Το Ιράν διέκοψε την διέλευση των δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ λόγω επιθέσεων στο Λίβανο
18:37
Συναγερμός στο ΑΠΘ: Φοιτητής διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα - Ιχνηλατούνται οι επαφές του
18:30
Εκτός συμφωνίας ο Λίβανος δηλώνει ο Τραμπ - Σταματά η διέλευση τάνκερ απο τα Στενά του Ορμούζ λόγω των ισραηλινών βομβαρδισμών
18:26