ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η «ηθική» Μητσοτάκη δεν ενοχλήθηκε από Γεωργαντά, Γεραπετρίτη, Κεραμέως, Γεωργιάδη

ΣΥΡΙΖΑ: Η «ηθική» Μητσοτάκη δεν ενοχλήθηκε από Γεωργαντά, Γεραπετρίτη, Κεραμέως, Γεωργιάδη
«Η ελληνική κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού», τονίζουν στην Κουμουνδούρου. INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τις αναφορές του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης περί ηθικής κι ευθιξίας, με αφορμή την παραίτηση του Σπήλιου Λιβανού, σχολιάζει με δηκτικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «η παραίτηση Λιβανού δεν ήρθε λόγω ηθικής, αλλά λόγω κατάρρευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη» και πως «η κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι “εύθικτος” και “ηθικός”. Είναι ένας πρωθυπουργός που βλέπει την κυβέρνηση του να καταρρέει. Η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλείται από τις αποκαλύψεις για τον ρουσφετολόγο κ. Γεωργαντά τον οποίο έκανε μόλις υπουργό. Η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη δεν ενοχλήθηκε από τους χαριεντισμούς και τις αμοιβαίες χαρές μεταξύ του κ. Γεραπετρίτη και του υπόδικου Φουρθιώτη. Η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη αποδέχεται το επικίνδυνο πρόγραμμα της Προγεννητικής Αγωγής, τις ακροδεξιές φαντασιώσεις της Ελληνικής Αγωγής, τη διασύνδεση του σύγχρονου σκοταδισμού με το υπουργείο Παιδείας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας εμμέσως αναφορά στην Νίκη Κεραμέως και στον Άδωνι Γεωργιάδη κι επισημαίνοντας πως η “ηθική” του κ. Μητσοτάκη βαδίζει πάνω στα γέλια των στελεχών της ΝΔ για τους 49 νεκρούς της Ηλείας.

«Εργαλειοποίηση της καταστροφής και μικροπολιτική διαχείρισή της με παροχές της πλάκας κι εξαγορά συνειδήσεων. Η ελληνική κοινωνία χόρτασε από το επιτελικό κράτος της ανηθικότητας και του κυνισμού», συμπληρώνουν στην Κουμουνδούρου», τονίζοντας πως η ελληνική κοινωνία απαιτεί μια νέα αρχή, όπως είναι και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ