ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Μέχρι και η Λαγκάρντ λέει «ναι» σε μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα

Ηλιόπουλος: Μέχρι και η Λαγκάρντ λέει «ναι» σε μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα
«Το μόνο που μένει πλέον στον κ. Μητσοτάκη είναι να υπερψηφίσει την τροπολογία που επανακαταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για μείωση των ειδικών φόρων στα καύσιμα», παροτρύνει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

«Την ώρα που οι κ.κ. Μητσοτάκης, Σταϊκούρας και Γεωργιάδης αποκλείουν τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα με γελοίους ισχυρισμούς, μέχρι και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά και την Κομισιόν, προκρίνει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για όσο διαρκεί η κρίση», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

«Στην Ελλάδα, οι αυξήσεις στη βενζίνη, το πετρέλαιο και τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη», προσθέτει o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Το μόνο που μένει πλέον στον κ. Μητσοτάκη είναι να υπερψηφίσει την τροπολογία που επανακαταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για μείωση των ειδικών φόρων στα καύσιμα», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση Ηλιόπουλου

«Την ώρα που οι κ. Μητσοτάκης, Σταϊκούρας και Γεωργιάδης αποκλείουν τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα με γελοίους ισχυρισμούς, μέχρι και η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά και την Κομισιόν, προκρίνει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για όσο διαρκεί η κρίση.
Σε ερώτηση του κ. Παπαδημούλη απάντησε ότι είναι ένα μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί για όσο διαρκεί η κρίση, προκειμένου να ανακουφιστούν οι πιο ευάλωτοι συμπολίτες μας.

Στην Ελλάδα, οι αυξήσεις στη βενζίνη, το πετρέλαιο και τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη.

Το μόνο που μένει πλέον στον κ. Μητσοτάκη είναι να υπερψηφίσει την τροπολογία που επανακαταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για μείωση των ειδικών φόρων στα καύσιμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ