ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Εξαχρειωμένη αντιπολίτευση τα περί «σπατάλης» στην άμυνα της χώρας

Οικονόμου για Τσίπρα: Εξαχρειωμένη αντιπολίτευση τα περί «σπατάλης» στην άμυνα της χώρας
«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012...» σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος #CNNgrNews INTIMEΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δριμεία επίθεση στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για τις δηλώσεις που έκανε από την περιοδεία του στην αγορά της Νέας Ιωνίας, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου

Ο κ. Οικονόμου κάνει λόγο για «τραγικό αποκορύφωμα εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης» από πλευράς του κ. Τσίπρα ο οποίος, όπως αναφέρει, «παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη», και τονίζει:

«Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας "δεν είναι αυτοσκοπός"».

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση "παίρνει" από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους» υπογραμμίζει.

«Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα. Δική μας έγνοια είναι να στηρίζουμε έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων» καταλήγει ο Γιάννης Οικονόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ