ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για τα ένσημα του Νίκου Ανδρουλάκη και τον... τσάμικο

Κόντρα ΝΔ - ΚΙΝΑΛ για τα ένσημα του Νίκου Ανδρουλάκη και τον... τσάμικο
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης INTIME

«Πυρά» εκ δεξιών και εξ αριστερών δέχεται το ΚΙΝΑΛ που δημοσκοπικά δείχνει να «κρατά» διψήφιο ποσοστό, αντλώντας ψήφους από το κέντρο που ενδιαφέρει τόσο τη ΝΔ όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο αυτό ένα σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη άναψε τα αίματα στη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον νέο ΕΦΚΑ.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για αρχηγούς και ένσημα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα στο ΚΙΝΑΛ με τον κ. Ανδρουλάκη», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, σχολιάζοντας αναφορά του Βασίλη Κεγκέρογλου στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ο κ. Καιρίδης έκανε αναφορά στον τσάμικο, λέγοντας ότι είναι χορός που ο πρώτος χορεύει και οι υπόλοιποι από πίσω σέρνονται.

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Μουλκιώτη από το ΚΙΝΑΛ. «Κύριε Καιρίδη, ο τσάμικος είναι λεβέντικος χορός. Είναι ανήθικο να διατυπώνετε διάφορες αιτιάσεις για τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ», είπε και με τον βουλευτή της ΝΔ να ανταπαντά πως «ο τσάμικος είναι πολύ λεβέντικος χορός και αυτό που δεν είναι λεβέντικο, είναι να τρέχουμε για να είμαστε αρεστοί στον αρχηγό μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ