ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τον ακολουθούμε στον κατήφορο του πολιτικού χουλιγκανισμού

Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τον ακολουθούμε στον κατήφορο του πολιτικού χουλιγκανισμού
Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με ρητορική μισούς και ύβρεων» ΙΝΤΙΜΕ

Βαρύτατες κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή το τελευταίο άρθρο του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, Θανάση Καρτερού που δημοσιεύτηκε στον κομματικό ιστότοπο www.avgi.gr.

«Το άρθρο το είδε η ντροπή και ντράπηκε, όπως πρέπει να ντρέπεται ο καθένας που λέει και υποστηρίζει τέτοια πράγματα» είπε ο κ. Οικονόμου και κλιμακώνοντας την επίθεσή του εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε σε οξύ ύφος:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με ρητορική μισούς και ύβρεων, σε αυτόν τον κατήφορο πολιτικού χουλιγκανισμού δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε».

Νωρίτερα κυβερνητικές πηγές υποστήριζαν ότι οι χυδαιότητες-όπως τις χαρακτήριζαν-του Θ. Καρτερού είναι κεντρική γραμμή. Είναι Τσίπρας. Υπερθεματίζοντας μάλιστα ανέφεραν ότι:

«Οι χυδαίες πεζοδρομιακες ύβρεις σε βάρος του Πρωθυπουργού προφανώς είναι σε γνώση του κ. Τσίπρα. Πολάκης και Καρτερός δεν τοποθετούνται τυχαία».

Συμπλήρωσαν την μομφή τους με την φράση:

«Όμως οι πολίτες κρίνουν το ύφος που πολιτεύεται ο καθένας και συγκρίνουν».

Υπενθυμίζεται ότι ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Θανάσης Καρτερός, σε άρθρο του στην ηλεκτρονική σελίδα της Αυγής με τίτλο "Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη" και αφού υπερασίζεται τον Γιώργο Τσίπρα και όσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στη Βουλή για την ασφάλεια της χώρας, επιτέθηκε με ύβρεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας το ακρωνύμιο GFY, που σημαίνει Go Fuck Yourself.

Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έκανε αναδημοσίευση του άρθρου γράφοντας: "ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΕ. Συνυπογράφω κάθε λέξη!!".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ