ΣΥΡΙΖΑ: Στη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας - Θα έχει συνάντηση με αγρότες
Ανανεώθηκε:
Στο νομό Λάρισας θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να δείξει την έμπρακτη υποστήριξή του στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους και στα αιτήματά τους.
Απαντώντας σε επικρίσεις της τοπικής κοινωνίας για το ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία δεν θα επισκεφθεί και τα μπλόκα, όπως το είχε πράξει πριν γίνει πρωθυπουργός, τοπικοί παράγοντες της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγούν στο CNN Greece πως ο κ. Τσίπρας κινείται θεσμικώς κι έτσι κι αλλιώς θα συναντήσει εκπροσώπους των μπλόκων στο δημαρχείο της Νίκαιας που απέχει μόλις δύο χιλιόμετρα από το σημείο της επαρχιακής οδού όπου έχουν στηθεί τα τρακτέρ.
Όπως κι αν έχει, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, είναι δεδομένη η στήριξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κόμματός του στα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, τα οποία θεωρούν δίκαια.
«Ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει να ασκεί μια πιο θεσμική αντιπολίτευση σε σχέση με αυτή που είχε ασκήσει τη χρονική περίοδο 2012- 2015», σημειώνουν και συνεργάτες του.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης Τσίπρα:
11:30 Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κιλελέρ (Νίκαια).
13:30 Συζήτηση με αγρότες, κτηνοτρόφους κι επαγγελματίες στην κεντρική πλατεία της Αγιάς.
Τι ξέρουμε για τον δράστη των πυροβολισμών - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο, πιστόλι και μαχαίρια
07:41
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29
ΗΠΑ: Η στιγμή που οι μυστικοί πράκτορες απομακρύνουν τον Τραμπ μετά τους πυροβολισμούς - Δείτε βίντεο
07:23