ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια Τσίπρα για τους νεκρούς ομογενείς: Να σιγήσουν τα όπλα στην Ουκρανία

Συλλυπητήρια Τσίπρα για τους νεκρούς ομογενείς: Να σιγήσουν τα όπλα στην Ουκρανία
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί άμεσα» INTIME NEWS

Τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό χαμό των έξι ομογενών μας κοντά στη Μαριούπολη της Ουκρανίας εκφράζει, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ομογενών μας για την τραγική απώλεια των έξι συμπατριωτών μας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει, επίσης, πως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία πρέπει να τερματιστεί άμεσα.

«Να σιγήσουν τα όπλα και να ανοίξει ο δρόμος για τη διπλωματία», τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών ομογενών μας στην Ουκρανία εξέφρασε νωρίτερα, κι εκείνος μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κι ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σημείωσε πως οι τραγικές εξελίξεις αναδεικνύουν ακόμα μια φορά την ανάγκη άμεσου τερματισμού των πολεμικών επιχειρήσεων.

«Ζήτησα ενημέρωση από τον ΥΠΕΞ για τα μέτρα που λαμβάνει το υπουργείο για τους ομογενείς μας», συμπλήρωσε ο κ. Κατρούγκαλος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Κατρούγκαλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ