ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έκρηξη» Πλεύρη για τη σύγκριση από ΣΥΡΙΖΑ των θυμάτων της πανδημίας με τους νεκρούς στην Ουκρανία

«Έκρηξη» Πλεύρη για τη σύγκριση από ΣΥΡΙΖΑ των θυμάτων της πανδημίας με τους νεκρούς στην Ουκρανία
«Πόσο χαμηλά θα φτάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;» αναρωτήθηκε ο κ. Πλεύρης απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ για την σύγκριση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία (Φωτογραφία αρχείου) INTIME

Την έντονη αντίδραση του Θάνου Πλεύρη προκάλεσε αναφορά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου στα θύματα της πανδημίας και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Τους τελευταίους έξι μήνες θρηνούμε εκατόμβες νεκρών από την πανδημία και ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν έχουμε τόσα θύματα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Υγείας να χαρακτηρίζει ατυχέστατη τη φράση της αυτή.

Ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε μάλιστα, στην πρόσφατη σύγκριση από την Θεοδώρα Τζάκρη των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς του εμφυλίου, λέγοντας πως μετά την κ. Τζάκρη σήμερα η κ.Πούλου κάνει συγκρίσεις με την Ουκρανία.

«Πόσο χαμηλά θα φτάσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Υγείας και απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων, σεβαστείτε όμως τους ανθρώπους που είναι σε πόλεμο. Αυτή την στιγμή συνάνθρωποί μας δέχονται βόμβες στην Ουκρανία κι εσείς κάνετε συγκρίσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ