Ηλιόπουλος: Η ΕΡΤ Μητσοτάκη συγκαλύπτει την εξαπάτηση των τηλεθεατών
Ανανεώθηκε:
Ο Νάσος Ηλιόπουλος επανέρχεται, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στη Μόσχα.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει πως η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εμφάνιζε ανταποκριτή από την Κυψέλη σαν να είναι στην Μόσχα.
Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, πως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ούτε στην ΕΣΗΕΑ.
«Συγκαλύπτει την εξαπάτηση των τηλεθεατών σε μια εξαιρετικώς κρίσιμη στιγμή. Αυτή είναι η ΕΡΤ του κ. Μητσοτάκη», συμπληρώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:
ΕΛΛΑΔΑ
Σάμος: Συνελήφθη 47χρονος για συμμετοχή σε κύκλωμα εξαπάτησης πολιτών - Πάνω από 440.000 ευρώ η ζημιά
10:51
ΕΛΛΑΔΑ
Εντοπίστηκε σορός άνδρα στον όρμο Φαλήρου - Περισυνελέχθη από το Λιμενικό
10:50
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Στα 12,6 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα Ιανουαρίου - Νοεμβρίου
10:49
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτές είναι οι 12 φοιτητικές εστίες που αναβαθμίζονται: 4,1 εκατ. για τον εξοπλισμό τους
10:41
ΚΟΣΜΟΣ