ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Πρώτη φορά πρωθυπουργός εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα

Τσίπρας: Πρώτη φορά πρωθυπουργός εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει σκωπτικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τουλάχιστον αυτογνωσία INTIME

Ένα πρώτo σχόλιο για τα όσα εξάγγειλε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ανάφερε χαρακτηριστικώς πως πρώτη φορά βλέπει πρωθυπουργό να εξαγγέλλει μέτρα στήριξης μιλώντας για ψίχουλα.

«Βέβαια όταν ο ίδιος- και χωρίς κρίση ακρίβειας- είχε αποκαλέσει ψίχουλα τα κοινωνικά μερίσματα (800 εκατομμύρια ευρώ) και τη 13η σύνταξη που έκοψε (2,7 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα), λογικό είναι», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο ίδιος συμπληρώνει σκωπτικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τουλάχιστον αυτογνωσία.

Η ανάρτηση Τσίπρα:

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός σε διάγγελμά του ανακοίνωσε νέες παρεμβάσεις κατά της ακρίβειας ύψους 1,1 δισ. που απευθύνονται σε 3,2 εκατ. πολίτες ανακοίνωσε σε διάγγελμά του πρωθυπουργός.

Πρόκειται όπως είπε για μελετημένες παρεμβάσεις που θα ανακουφίσουν ευάλωτους πολίτες, αλλά και τα νοικοκυριά με εισόδημα έως 30.000 ευρώ το χρόνο.

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάσχεση της ακρίβειας:

Μητσοτάκης: Ενισχύσεις για νοικοκυριά με εισόδημα έως 30.000 ευρώ - Όλα τα μέτρα στήριξης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ