Στη Βουλή των Ελλήνων ο Ζελένσκι - Μέσα στην εβδομάδα η ομιλία του
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Σύμφωνα με ανώτατες κοινοβουλευτικές πηγές, η ομιλία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι προσδιορίζεται χρονικά για την ερχόμενη Τετάρτη ή το αργότερο για την ερχόμενη Πέμπτη.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επικοινωνίες ανάμεσα στον Πρόεδρο της Βουλής και τη διπλωματική αντιπροσωπεία της δοκιμαζόμενης χώρας για τις απαραίτητες διευθετήσεις.
Υπενθυμίζεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον κ. Ζελένσκι το μεσημέρι της Παρασκευής.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο πρωθυπουργός απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Ζελένσκι να μιλήσει μέσω τηλεδιάσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων, την οποία και αποδέχτηκε.
Βραζιλία: Την έριξαν στο κενό χωρίς σχοινί ασφαλείας - Τραγικός θάνατος 24χρονης σε bungee jumping
23:22
Θρίλερ με τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Ο Τραμπ πιέζει, η Τεχεράνη κρατά αποστάσεις
23:12
CNNi: Στο παρα πέντε ακυρώθηκε χερσαία επιχείρηση των ΗΠΑ για την κατάληψη του ιρανικού ουρανίου
22:59
Αλβανία: Εντάλματα σύλληψης για άτομα που εμπλέκονται στο τουριστικό σχέδιο Κούσνερ-Ιβάνκα Τραμπ
22:49