ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόσο κοστίζει η Συναυλία Ειρήνης και ποιος πληρώνει» ρωτάει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πόσο κοστίζει η Συναυλία Ειρήνης και ποιος πληρώνει» ρωτάει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ
«Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει»; ρωτάει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συναυλία ειρήνης απευθύνει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης», όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα, περιμένουμε να μας πουν: Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει»;

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη συναυλία για την Ειρήνη με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια, την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί και stand up comedian παίρνουν ξεκάθαρη θέση ενάντια στη βία του πολέμου και συμμετέχουν στη συναυλία Ειρήνης που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους».

Το βασικό μήνυμα της συναυλίας είναι: «Όταν κερδίζει ο πόλεμος, χάνει η ζωή. Να σταματήσει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Να σιγήσουν τα όπλα. Tραγουδάμε όλοι μαζί για την ειρήνη».

Συμμετέχουν:

Μάριος Αθανασίου, Πάνος Βλάχος, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Πάνος Δρακόπουλος, Εισβολέας, Χριστόφορος Ζαραλίκος, Πέγκυ Ζήνα, Θανάσιμος, Κώστας Θωμαϊδης, Κώστας Καλδάρας, Μυρτώ Καμβυσίδη, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καρακάση, Κώστας Λειβαδάς, Μίλτος Λογιάδης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λίνα Νικολακοπούλου, Γιώργος Νταλάρας, Μάνια Παπαδημητρίου, Νίκος Πλατύραχος, Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Τάνια Τσανακλίδου, Νεφέλη Φασουλή, Idra Kayne, Magic de Spell, Sugahspank.

Μουσική διεύθυνση: Μουσικοί Σε Δράση

Σκηνοθεσία: Nikos Soulis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ