ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Την φιλοσοφία του την απέδειξε το 2015 όταν βούλιαξε την χώρα

Επίθεση Οικονόμου σε Τσίπρα: Την φιλοσοφία του την απέδειξε το 2015 όταν βούλιαξε την χώρα
Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα, ανέφερε ο κ. Οικονόμου INTIME

Μοναδικός στόχος του κ. Τσίπρα είναι η εξυπηρέτηση των προσωπικών επιδιώξεων αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χώρα διαθέτει, εν μέσω της μεγαλύτερης παγκόσμιας κρίσης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μια υπεύθυνη και σοβαρή Κυβέρνηση, που προσπαθεί συνεχώς να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, έμπρακτα και όχι με παχιά λόγια και φούμαρα», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και καταλήγει λέγοντας:

«Σε εντελώς άλλο μήκος κύματος ο κ. Τσίπρας: με την καπηλεία των κρίσεων, που σήμερα επιχειρεί, έχει ως μόνο του στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών του επιδιώξεων. Στο όνομα του συμφέροντος του, ας καταστραφεί η Ελλάδα - αυτή είναι η φιλοσοφία του και την απέδειξε το 2015, όταν και βούλιαξε την χώρα. Η ελληνική κοινωνία γνωρίζει ότι όταν εμπιστεύθηκε τον κ. Τσίπρα τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα».

Να σημειωθεί ότι την τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Πάτρας, κατά τη διάρκειά της συζήτησε με καταναλωτές και καταστηματάρχες για την ασφυκτική κατάσταση στην αγορά.

Μετά την περιοδεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως ο κόσμος ξέρει ότι πληρώνει στους λογαριασμούς τη ρήτρα Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως αν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε και πως η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας.

Τσίπρας από Πάτρα: Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε - Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή πορείας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ