ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο CNN Greece για Κούλογλου: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ απαράλλακτοι με την περασμένη δεκαετία

Οικονόμου στο CNN Greece για Κούλογλου: Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ απαράλλακτοι με την περασμένη δεκαετία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών INTIME

Βέλη κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέλιου Κούλογλου. 

Κληθείς από το CNN Greece να σχολιάσει την πρόταση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, να οργανωθεί ένα νέο κίνημα «Δεν Πληρώνω» για τους λογαριασμούς του ρεύματος, ο κ. Οικονόμου ανέφερε δηκτικά: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Όπως και ο κ. Τσίπρας, έτσι και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ίδιος και απαράλλακτος με τον ΣΥΡΙΖΑ που ζήσαμε την περασμένη δεκαετία».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για: «Κατασκευή μύθων, λαγοί από το καπέλο, επικίνδυνες για την πορεία της χώρας συνταγές, ανεφάρμοστες εν πολλοίς, σε μια περίοδο και σε μια στιγμή που χρειάζεται σοβαρότητα, που χρειάζονται εφαρμόσιμες ιδέες, που χρειάζεται μετρημένη πολιτική, για να αντιμετωπίσουμε μαζί με την κοινωνία, αυτές τις τεράστιες δυσκολίες, που φέρνει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Flash υποστήριξε ότι: «Θα έπρεπε να οργανωθεί ένα νέο κίνημα "Δεν Πληρώνω", νομικά υποστηριγμένο με δικηγόρους, οι οποίοι να κοιτάξουν ξεχωριστά την κάθε σύμβαση και να υπάρξουν συνολικές προσφυγές, εναντίον των εταιρειών».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κούλογλου διατύπωσε και νέες επικρίσεις κατά της ηγεσίας του κόμματος γιατί όπως υποστήριξε δεν έχει αποτελέσει ακόμη την εναλλακτική πολιτική πρόταση, σημειώνοντας πως δεν έχει καταφέρει ακόμη να διαμορφώσει μια εναλλακτική πρόταση. «Μία πρόταση που θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει το σύστημα και να δώσει ελπίδα στους ανθρώπους», είπε και συμπλήρωσε πως η κατάσταση αυτή έχει διαμορφωθεί επειδή το κόμμα δεν συζητά τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο», ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ