ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε κι ο Τσίπρας για συνέδρους- «Μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε κι ο Τσίπρας για συνέδρους- «Μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή»
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τη διαδικασία ως μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που «πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις» Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ Andrea Bonetti

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε το απόγευμα της Παρασκευής στην Οργάνωση Μελών Αμπελοκήπων για την εκλογή συνέδρων ενόψει του τρίτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Αφότου ψήφισε κι ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως χιλιάδες μέλη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα αυτές τις ημέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το τρίτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία που «φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή».

«Να κάνουμε το ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, τη μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια χρονική περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Ο ίδιος χαρακτήρισε, επίσης, τη διαδικασία ως μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που «πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ