ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Οικονόμου σε Τσίπρα για εκλογικά σενάρια: Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας

Βολές Οικονόμου σε Τσίπρα για εκλογικά σενάρια: Ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας
Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «προσφέρει στους πολίτες ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις» INTIME

«Σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει σε δήλωσή του την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και καταστρώνει εκλογικά σενάρια».

«Όσο η Κυβέρνηση προσφέρει στήριξη απέναντι στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων ακρίβειας και τον σκληρό αγώνα που δίνουν καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις, ο κ. Τσίπρας, με ένα λόγο ξύλινο και χιλιοπαιγμένο, προσφέρει ψεύτικα λόγια και άτοπες διαπιστώσεις», αναφέρει ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει:

«Μόνο που δεν καταλαβαίνει ότι τώρα είναι ο καιρός των έργων και όχι των λόγων. Η κοινωνία ζητά στήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια και η κυβέρνηση, αξιοποιώντας κάθε περιθώριο που υπάρχει, πασχίζει καθημερινά σε αυτήν την κατεύθυνση».

«Ο κ. Τσίπρας, ζώντας σε ένα παράλληλο σύμπαν ιδιοτέλειας και μικροσυμφερόντων, καταστρώνει εκλογικά σενάρια. Βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας κατά την περιοδεία του την Τρίτη στην αγορά του Ηρακλείου Κρήτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές για την κατάσταση στην αγορά, τις εκρηκτικές διαστάσεις που λαμβάνει η ακρίβεια σε όλα τα προϊόντα, κυρίως εξαιτίας του διαρκώς αυξανόμενου ενεργειακού κόστους, και τη μεγάλη μείωση του εισοδήματος που βλέπουν όλοι στις τσέπες τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως η κοινωνία πληρώνει τα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε ενέργεια, καύσιμα, τρόφιμα κι ενοίκια που οδηγούν τους πολίτες στην απελπισία.

«Όσο παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας, αδιαφορώντας για την κοινωνική λεηλασία, τόσο θα συσσωρεύονται δεινά για τους εργαζόμενους, τους μισθωτούς, τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες» υπογράμμισε αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο κ. Τσίπρας.

Τσίπρας από Ηράκλειο: Αν δεν ζητάς εκλογές θες να παραμείνει στην εξουσία ο Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ