ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε πως οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος φέρουν την υπογραφή του
Στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κάνουν λόγο για παραδοχή την Τετάρτη του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κοζάνη όπου βρέθηκε πως οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος φέρουν την υπογραφή του εξαιτίας της βίαιης απολιγνιτοποίησης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός σήμερα στην Κοζάνη παραδέχθηκε αυτό που ξέρει όλη η χώρα, ότι οι «εγκληματικές» επιλογές του, δηλαδή, με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τη βίαιη και χωρίς σχέδιο απολιγνιτοποίηση οδήγησαν στα σημερινά αδιέξοδα.
«Αφού πολλαπλασίασε την εξάρτηση της χώρας από το φυσικό αέριο κι άφησε τα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ να στήνουν παιχνίδια κερδοσκοπίας, τώρα τρέχει να αυξήσει την παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη», παρατηρούν στην Κουμουνδούρου.
Στον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συμπληρώνουν πως οι πολίτες ξέρουν: «Οι υπέρογκοι λογαριασμοί στο ρεύμα έχουν την υπογραφή Μητσοτάκη, πλέον το παραδέχεται κι ο ίδιος».
Στην Κοζάνη ο Μητσοτάκης: 80-100 εκατ. ευρώ το όφελος από το νέο φωτοβολταϊκό των ΕΛΠΕ
Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νοεμβρίου: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
05:00
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
«Achaia Pass»: Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού
03:00
Πράσινα και μπλε τιμολόγια από την ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις για τον Οκτώβριο
02:00