ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση Βαξεβάνη: ΝΔ - ΚΙΝΑΛ να δώσουν άμεσα απαντήσεις σχετικά με Novartis

ΣΥΡΙΖΑ για κατάθεση Βαξεβάνη: ΝΔ - ΚΙΝΑΛ να δώσουν άμεσα απαντήσεις σχετικά με Novartis
Ο εκδότης- δημοσιογράφος δήλωσε πως κατάθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας «Γιάννης Αναστασίου» ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για την υπόθεση

Ανακοίνωση για όσα κατάθεσε σήμερα Τετάρτη στην ανακρίτρια ο Κώστας Βαξεβάνης εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, ο εκδότης- δημοσιογράφος δήλωσε πως κατάθεσε στην ανακρίτρια συνομιλίες και γραπτά μηνύματα από τον Νίκο Μανιαδάκη, ο οποίος ως προστατευόμενος μάρτυρας «Γιάννης Αναστασίου» ήταν ένας από αυτούς που τον τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για την υπόθεση Novartis.

«Πληροφορίες για τον χρηματισμό πολιτικών, αλλά και γι’ αυτούς που τον εκβίαζαν πριν πέντε χρόνια να μην καταθέσει λέγοντάς του πως έχουν έτοιμο νόμο να εξουδετερώσουν προστατευόμενους μάρτυρες και εισαγγελείς μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Δηλαδή, όλα όσα έγιναν μόλις κέρδισε η ΝΔ την εξουσία», παρατηρούν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα πάντοτε με την Κουμουνδούρου, ο κ. Μανιαδάκης μετατράπηκε σε έναν από τους βασικούς μάρτυρες στην προανακριτική που «έστησαν» ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για να «βαφτίσουν» το διεθνές σκάνδαλο Novartis σε σκευωρία.

«Και τα δύο κόμματα είναι υποχρεωμένα απέναντι στην Βουλή και τον ελληνικό λαό να δώσουν άμεσα απαντήσεις», συμπληρώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.​

ΔΗΜΟΦΙΛΗ