ΣΥΡΙΖΑ: Περίπτερο αλληλεγγύης για τους άμαχους της Ουκρανίας στο χώρο του συνεδρίου
Ανανεώθηκε:
Στο χώρο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Παλαιό Φάληρο, θα υπάρχει περίπτερο της «Αλληλεγγύης για Όλους» για τη συλλογή χρημάτων κι ανθρωπιστικού υλικού για τους άμαχους της Ουκρανίας.
Η βοήθεια θα διανεμηθεί στους Γιατρούς του Κόσμου και στις ελληνικές ομογενειακές οργανώσεις της Οδησσού με τη βοήθεια της «Κίνησης Δημοκρατικού Ελληνισμού της Διασποράς- Μία Ελλάδα».
Όπως τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει οδηγήσει στον θάνατο χιλιάδων αμάχων, σε προσφυγικές ροές εκατομμυρίων και στην καταστροφή της χώρας.
«Η ανάγκη για ειρηνευτικές κι ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες στην Ουκρανία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στηρίζει ενεργά την καμπάνια της "Αλληλεγγύης για Όλους" για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους της Ουκρανίας στις 5 Μαΐου», αναφέρει η Κουμουνδούρου.
SPONSORED
Μητσοτάκης για γενοκτονία Ποντίων: Τους οφείλουμε όχι μόνο χρέος μνήμης αλλά και χρέος ευγνωμοσύνης
11:55
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
11:50
Διαπραγματεύσεις στο «παρά πέντε» για την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τα «ψιλά γράμματα» και οι ρήτρες
11:49
Ο Slimane έρχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού για μια ιστορική μουσική βραδιά - Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου
11:43