ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για το «ανθέλληνες» του Σπίρτζη: Όταν δολοφονούνται άμαχοι δεν ψάχνεις τεχνάσματα

Οικονόμου για το «ανθέλληνες» του Σπίρτζη: Όταν δολοφονούνται άμαχοι δεν ψάχνεις τεχνάσματα
Κυβερνητικά βέλη κατά ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME

Τα κυβερνητικά βέλη κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενεργοποίησε η τοποθέτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστου Σπίρτζη, ο οποίος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση και ασκώντας κριτική για την ελληνική υποστήριξη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, την χαρακτήρισε ανθελληνική.

«Το να είσαι με τη δημοκρατία και δεν την ελευθερία δεν μπορεί να θεωρηθεί ανθελληνικό, όταν διαχρονικά ο ελληνικός πορεύτηκε με αυτήν την ηθική με αυτές τις αξίες» είπε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας στο σχετικό ερώτημα του CNN Greece.

Σημείωσε μάλιστα: «Με αυτές τις αρχές όρθωσε το ανάστημα, όταν εχθροί με μεγαλύτερες δυνάμεις, προσπάθησαν κατά καιρούς να μας αφανίσουν, όταν στέκεσαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας».

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε:

«Όταν είσαι με το δίκαιο, όταν κάνεις το σωστό, πρέπει να έχεις την παρρησία να το λες καθαρά, ειλικρινά, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, χωρίς μισόλογα». Ο Γιάννης Οικονόμου επέκτεινε την κριτική του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας: «Όταν δολοφονούνται άμαχοι, όταν δολοφονούνται παιδιά, όταν καταστρέφονται χώρες, όταν παραβιάζονται σύνορα, δεν μπορείς να ψάχνεις τρόπους, αφορμές ή τεχνάσματα για να μην μιλάς καθαρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Σπίρτζης, σε παρέμβαση του σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προ ημερών από νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ανέφερε:

«Για να καταλάβουμε όλοι πόσο επιφανειακή και πόσο ανθελληνική, και δεν είναι βαριά η κουβέντα, είναι η λειτουργία μιας κυβέρνησης όταν βασίζεται σε δογματισμούς ή στην αρχή του ενός ανδρός».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ