ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Tο μεγαλύτερο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία κατά τη μεταπολίτευση από την κυβέρνηση

Φάμελλος: Tο μεγαλύτερο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία κατά τη μεταπολίτευση από την κυβέρνηση
Ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε πως αποδομήθηκαν οι πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η «πράσινη» μετάβαση πρέπει να σημαίνει «πράσινη» επανάσταση, αλλαγή δηλαδή παραγωγικού μοντέλου Intime/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Για το μεγαλύτερο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία κατά τη μεταπολίτευση κατηγόρησε ο Σωκράτης Φάμελλος την κυβέρνηση Μητσοτάκη, το οποίο τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις πληρώνουν πολύ ακριβά.

Ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε πως αποδομήθηκαν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η «πράσινη» μετάβαση πρέπει να σημαίνει «πράσινη» επανάσταση, αλλαγή δηλαδή παραγωγικού μοντέλου.

«Απάντηση στην κρίση δεν μπορεί να είναι η αύξηση της εισαγωγής φυσικού αερίου. Πρέπει να επιστρέψει το Δ στη ΔΕΗ, να λειτουργήσουν οι ενεργειακές κοινότητες, το Εξοικονομώ και η ηλεκτροκίνηση να αφορούν όλους. Απαιτούνται δημοκρατία και δικαιοσύνη και στην ενέργεια», τόνισε ο και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Φάμελλος ζήτησε η επιστήμη να σταθεί δίπλα στην πολιτική και στον κλιματικό νόμο να συμπεριληφθεί ως μέγιστος στόχος η κλιματική ουδετερότητα μέχρι το 2045.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ