Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η απάντησή μας στον λαϊκισμό είναι η ενότητα της κοινωνίας
«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου 2022 έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία. Ενώ σ' όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.
Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σακελλαροπούλου: Η 21η Απριλίου μας επαναφέρει κάθε χρόνο σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδου
ΚΟΣΜΟΣ
Λαβρόφ: «Η Μόσχα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν» - Τι είπε για την Ουκρανία
14:32
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σορός άνδρα κοντά σε εμπορικό κέντρο - Φωτογραφίες από το σημείο (pics)
14:20
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Αποφασίζουν για κλιμάκωση στα μπλόκα
14:15
ΑΓΟΡΕΣ
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
ΚΟΣΜΟΣ