ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14ο Συνέδριο ΝΔ - Μπρατάκος: Να μην επιτρέψουμε η Ελλάδα να γυρίσει πίσω

14ο Συνέδριο ΝΔ - Μπρατάκος: Να μην επιτρέψουμε η Ελλάδα να γυρίσει πίσω
«Εμείς δεν έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματα "με ένα νόμο και με ένα άρθρο". Εμείς δεν έχουμε μάθει να λέμε ότι "λεφτά υπάρχουν". Εμείς έχουμε μάθει αυτό που λέμε να το κάνουμε πράξη», τόνισε ο Γιάννης Μπρατάκος. INTIME NEWS / ΓτΠ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για μια συνεχή μάχη μέχρι τις εκλογές έκανε λόγο ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας το Σάββατο από το βήμα του 14ου συνεδρίου του κυβερνώντος κόμματος.

«Εμείς δεν έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβλήματα "με ένα νόμο και με ένα άρθρο". Εμείς δεν έχουμε μάθει να λέμε ότι "λεφτά υπάρχουν". Εμείς έχουμε μάθει αυτό που λέμε να το κάνουμε πράξη», τόνισε ο Γιάννης Μπρατάκος.

Παράλληλα έκανε αναφορά σε όλους του πρόεδρους του κόμματος οι οποίοι μετέτρεψαν τη ΝΔ σε ένα ανοιχτό κόμμα, διευρύνοντας την κομματική βάση ενσωματώνοντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου.

«Εναπόκειται σε μας λοιπόν να διασφαλίσουμε ότι δεν θα επικρατήσουν στη χώρα μας, εναπόκειται σε μας να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει ξανά πίσω. Έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι εδώ θα νικήσουν καθαρά οι δυνάμεις της ευθύνης και της προόδου».

Στόχος, όπως είπε, ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ είναι η διαρκής επαφή με την νεολαία, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους επιστήμονες και κυρίως στους αδύναμους κοινωνικά πολίτες.

«Σε 15 μήνες από σήμερα θα έχουμε εκλογές, θα έχουμε εθνικές εκλογές. Μέχρι τότε θα δίνουμε μάχες. Πάμε, λοιπόν, να κερδίσουμε αυτές τις μάχες με οδηγό την ευθύνη και την ειλικρίνεια. Πάμε να κερδίσουμε αυτές τις μάχες της σταθερότητας και της προόδου. Πάμε να μετρηθούμε και να επικρατήσουμε με τις προτάσεις μας για το μέλλον του τόπου».

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών από την ενεργειακή κρίση, τα μέτρα των 40 δισ. ευρώ που δόθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας αλλά και την σημαντική μείωση της ανεργίας παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις.

«Ο δρόμος της σταθερότητας και της ανάπτυξης αλλά και της κοινωνικής συνοχής είναι μπροστά μας. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Τίποτα όμως δεν θα μας χαριστεί. Όλα όσα έχουμε πετύχει και όσα θα πετύχουμε στο επόμενο διάστημα είναι προϊόν καθημερινής σκληρής δουλειάς», σημείωσε ο Γιάννης Μπρατάκος.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις από το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ