ΣΥΡΙΖΑ: «Γιατί δεν με νιώθεις» - Το νέο σποτ ενόψει 15ης Μαΐου
Ανανεώθηκε:
Στους νέους, οι οποίοι ανάμεσα σε άλλα δεν μπορούν να φύγουν από την οικογενειακή τους εστία λόγω των υψηλών ενοικίων, απευθύνεται το νέο σποτ που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ενόψει των εκλογών για πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή την προσεχή Κυριακή.
Το βίντεο, που προωθεί κι ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από τις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζει έναν νέο να τοποθετεί σε εκλογικό φάκελο ένα «ενοικιάζεται» και να δηλώνει, προφανώς απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «γιατί δεν με νιώθεις».
«Για το νοίκι που δεν μπορώ να πληρώσω. Για τη δουλειά που δεν βρίσκω. Για τα πανεπιστήμια που έκλεισαν. Για τις μπίζνες, για τις λαμογιές, για τα κλεφτόδεντρα», ακούγεται να λέει ο ίδιος νέος.
«15 Μαΐου. Ψηφίζουμε όλοι. Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό», γράφει ο κ. Τσίπρας, παραθέτοντας το λινκ όπου κάποιος μπορεί να πληροφορηθεί πώς και πού ψηφίζει και με το χάσταγκ «ΣτείλεΤονΛογαριασμό».
Η ανάρτηση Τσίπρα:
SPONSORED
Γαλλία: Η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 11χρονη Λιανά που είχε εξαφανιστεί
19:45
Τελείωσε η περιπέτεια των αστροναυτών στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ακυρώθηκε η εντολή εκκένωσης
19:40
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Σουφλιάς
19:31
Νέα νομοθετική ρύθμιση για τη στήριξη των παραγωγών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
19:25