ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012, αλλά οι Έλληνες δεν έχουν ξεχάσει τον εφιάλτη

Οικονόμου για Τσίπρα: Φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012, αλλά οι Έλληνες δεν έχουν ξεχάσει τον εφιάλτη
«Ο κ. Τσίπρας, απογυμνωμένος από πολιτικά επιχειρήματα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012» δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου

«Πυρά» κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012· άλλωστε η σχέση του με την πραγματικότητα και την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή». Τόνισε, δε, ότι οι Έλληνες δεν έχουν ξεχάσει τον εφιάλτη που έζησαν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Πολίχνη Θεσσαλονίκης, ο κ. Οικονόμου δήλωσε:

«Ο κ. Τσίπρας, απογυμνωμένος από πολιτικά επιχειρήματα για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, περιοδεύει τη χώρα και ονειρεύεται ότι ζει στο 2012. Τότε που αγόρευε στους αγανακτισμένους, αραδιάζοντας ψέματα και τάζοντας ότι θα τα αλλάξει όλα με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ας του πουν επιτέλους οι συνεργάτες του ότι είμαστε στο 2022 και ότι ο εφιάλτης που έζησαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχει ξεχαστεί.

»Οι περιστάσεις σήμερα είναι εξαιρετικά κρίσιμες και η Κυβέρνηση είναι παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειας σε κάθε επίπεδο: οικονομικό, εθνικό, πολιτικό και κοινωνικό. Προσπαθούμε με επαγγελματισμό και σχέδιο να είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη.

»Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να φαντάζεται ότι ξαναζεί το 2012. Άλλωστε η σχέση του με την πραγματικότητα και την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή.»

Η ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο που τονίζει τον εφιάλτη που έζησαν οι Έλληνες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για να απαντήσει στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα προς πολίτη στη Θεσσαλονίκη: «ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και θα κλαίτε».

Τσίπρας: Η ζωή των πολιτών θυμίζει Survivor

«Η ζωή των πολιτών με Μητσοτάκη θυμίζει Survivor, όποιος επιβιώσει κι όποιος αντέξει», ανάφερε χαρακτηριστικώς ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης την Τετάρτη.

Παραλλήλως, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε εκ νέου τους πολίτες, είτε είναι μέλη είτε όχι, να πάνε στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την «πολιτική αλλαγή».

Κατά την περιοδεία του ο πρώην πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εμπόρους και καταναλωτές για τα οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν από την εκρηκτική ακρίβεια και τους λογαριασμούς ρεύματος, τη διαρκώς διογκούμενη ακρίβεια, τη μείωση του εισοδήματος και της κίνησης στην αγορά, καθώς και τα «καθυστερημένα κι ανεπαρκή» μέτρα που ανακοίνωσε «υπό την πίεση της ραγδαίας φθοράς της κυβέρνησης» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ