ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην αντιπολιτευτική μιζέρια, το ταξίδι Μητσοτάκη είναι κέρδος για την Ελλάδα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην αντιπολιτευτική μιζέρια, το ταξίδι Μητσοτάκη είναι κέρδος για την Ελλάδα
Επίθεση της ΝΔ στον Δημήτρη Τζανακόπουλο ΙΝΤΙΜΕ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η ΝΔ με φόντο δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Όπως αναφέρει η ΝΔ: «Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Ελληνα Πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη "απέτυχε"».

Και σημειώνει: «Είναι πράγματι θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας. Το πετυχημένο ταξίδι του πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια. Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν».

Σημειώνεται πως ο κ. Τζανακόπουλος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ είπε πως: «Το ήξερα ότι η συνάντηση (με τον πρόεδρο των ΗΠΑ) είχε αποτύχει πριν καν ξεκινήσει, διότι ο Μητσοτάκης τα είχε δώσει όλα πριν από το ταξίδι και δεν είχε στόχο να ζητήσει τίποτα».

Μάλιστα, χαρακτήρισε αποτυχημένη την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, η οποία, όπως είπε, καθηλώνει τη χώρα σε απλό παρατηρητή των εξελίξεων.

Για τα F-35, είπε πως: «Ναι, θα δώσουμε μερικά δισ. ακόμη στους Αμερικάνους».

«Δεν μας φθάνουν τα 10 δισ. που δώσαμε για τα εξοπλιστικά, θα δώσουμε τώρα άλλα τόσα. Δεν είναι λύση τα F-35. Δεν είναι δόγμα εξωτερικής πολιτικής αυτό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ