Ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το ταξίδι στις ΗΠΑ ζήτησε ο Σκανδαλίδης
Ανανεώθηκε:
Ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στις ΗΠΑ ζητάει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Ζήτημα ενημέρωσης έθεσε στην Ολομέλεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος αφού ανέφερε ότι η ομιλία του πρωθυπουργού στο Κογκρέσο ικανοποίησε το δημόσιο αίσθημα και σε συνδυασμό με την ανταπόκριση των Αμερικανών αξιωματούχων η εικόνα ήταν θετική, τόνισε ότι η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει αν πέτυχε κάτι περισσότερο απο το να φέρει στην χώρα μας ένα «σμήνος αεροπλάνων».
Στην άποψη ότι από το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ μένει «ότι είμαστε προβλέψιμοι και δεδομένοι» επέμεινε ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής διερωτήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός δεν έθεσε ξεκάθαρα το θέμα της πώλησης F16 στην Τουρκία και γιατί δεν ονομάτισε τη γειτονική χώρα όταν μιλούσε για παραβιάσεις και υπερπτήσεις.
«Δεν παραβιάζουν τη χώρα οι εξωγήινοι», υποστήριξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης ανέδειξε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της ασφάλειας
«Μπούμερανγκ» οι χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Πώς η Αθήνα ανέδειξε την τουρκική προκλητικότητα
Επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ: Τα κέρδη στο διπλωματικό «ταμείο» - Η νέα τακτική απέναντι στην Άγκυρα
Κούβα: Τέσσερις νεκροί, επτά τραυματίες σε μάχη του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα
22:06
Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Ισπανία το 1981
22:02
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42