ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής: Αυτό είναι το νέο λογότυπο του κόμματος

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής: Αυτό είναι το νέο λογότυπο του κόμματος
Επανέρχεται ο πράσινος ήλιος και στη βάση του είναι γραμμένο το όνομα «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής». INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Το νέο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής δόθηκε στη δημοσιότητα. Επανέρχεται ο πράσινος ήλιος και στη βάση του είναι γραμμένο το όνομα «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής».

Το όνομα και το λογότυπο επέλεξαν με πολύ μεγάλη πλειοψηφία (95%) τα μέλη του κόμματος στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

ΠΑΣΟΚ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν - Η Ελλάδα δεν παρασύρεται

Επικριτική εμφανίστηκε σε δηλώσεις της στη Βουλή την Τρίτη η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Οι δηλώσεις Ερντογάν είναι απαράδεκτες. Έξω από κάθε διεθνή γλώσσα συνεννόησης. Εκτός πλαισίου διπλωματικών κανόνων. Αναδεικνύει τον εκνευρισμό του κ. Ερντογάν, την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται και την επιθετικότητα της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής», επισήμανε η κυρία Γιαννακοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα δεν παρασύρεται από τέτοιες δηλώσεις, είναι ισχυρή δύναμη στην περιοχή, με ισχυρές συμμαχίες και μέλος του ΝΑΤΟ. Είναι δύναμη ειρήνης και ευθύνης στην ευρύτερη περιοχή. Ας λάβουν και αυτά ως πρόσθετα αποδεικτικά του χαρακτήρα της εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας, τόσο η ΕΕ, όσο και οι ΗΠΑ προκειμένου να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ