ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Νικολακόπουλος απέσυρε την πρόταση για αύξηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ο Νικολακόπουλος απέσυρε την πρόταση για αύξηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής
Η νέα Κεντρική Επιτροπή συγκαλείται για πρώτη φορά την προσεχή Κυριακή, 29 Μαΐου, στις 10 π.μ., σε ξενοδοχείο της πλατείας Καραϊσκάκη INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Απορρίφθηκαν από την 11μελή Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) όλες οι ενστάσεις που είχαν κατατεθεί για την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, όπως πληροφορείται το CNN Greece.

Υπήρξαν, ωστόσο, διαφοροποιήσεις στις περισσότερες, αν όχι σε όλες, τις ψηφοφορίες που έγιναν για κάθε ξεχωριστή περίπτωση και οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης.

Ενδεικτικώς, κάποια αποτελέσματα ήταν 6- 5, άλλα 7- 4 κι άλλα 8- 3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ηλίας Νικολακόπουλος, τελικώς απόσυρε την πρότασή του προς τον Αλέξη Τσίπρα- την είχε υποβάλει γραπτώς πριν μερικές ημέρες- για αύξηση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής από 300 στα 310 μέλη μάξιμουμ κι αυτό γιατί δεν έλαβε την ομόφωνη συγκατάθεση των υπόλοιπων μελών, όπως είχε ζητήσει.

Η νέα Κεντρική Επιτροπή συγκαλείται για πρώτη φορά την προσεχή Κυριακή, 29 Μαΐου, στις 10 π.μ., σε ξενοδοχείο της πλατείας Καραϊσκάκη όπου είχε πραγματοποιηθεί και η τελευταία συνεδρίασή της, με άλλη σύνθεση βεβαίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ