Οικονόμου για εκλογές: Ο κ. Τσίπρας ονειρεύεται, η κυβέρνηση λύνει προβλήματα
Ανανεώθηκε:
«Ο Αλέξης Τσίπρας κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές δήλωσε την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «ο κ. Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές το Σεπτέμβρη για να προλάβει την απόλυτη κατάρρευση».
«Η κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσα στην πανδημία και την παγκόσμια κρίση ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της κοινωνίας και των επιχειρήσεων, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις. Χωρίς αυτό το πρόγραμμα και τις διεθνείς πρωτοβουλίες μας, η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.
Ο κ. Τσίπρας, πρόσθεσε, «όταν κλήθηκε να διαχειριστεί το τελευταίο βήμα πριν από την έξοδο από τα μνημόνια το 2015, βύθισε τη χώρα σε ένα αχρείαστο μνημόνιο 100 δισ. και εξαθλίωσε τη μεσαία τάξη με την υπερφορολόγηση. Σήμερα, κλεισμένος σε μια κομματική γυάλα, ονειρεύεται εκλογές» τόνισε.
«Όσο αυτός ασχολείται με τα εσωκομματικά του, η Κυβέρνηση λύνει προβλήματα και μεριμνά για την ασφάλεια και τη σταθερότητα σε ένα πολύ δύσκολο παγκόσμιο περιβάλλον» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Η Λότε Ράινιγκερ, η πρωτοπόρος που πρόλαβε τη Disney κατά 11 χρόνια
09:00
Δημοψήφισμα στην Ελβετία: Σήμερα αποφασίζουν εάν θα επιβληθεί όριο στον πληθυσμό της χώρας
08:49
Θρίλερ με την εν ψυχρώ εκτέλεση 35χρονου στα Εξάρχεια: Υπόθεση ναρκωτικών ερευνούν οι αρχές
08:40
Απολίθωμα 500 εκατ. ετών που ήταν ξεχασμένο σε συρτάρι μουσείου αλλάζει την ιστορία της Γης
08:30