ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο CNN Greece για Τσίπρα: Ευχόμαστε να είναι παροδικές οι αϋπνίες του

Οικονόμου στο CNN Greece για Τσίπρα: Ευχόμαστε να είναι παροδικές οι αϋπνίες του
«Οι αναφορές του κ. Τσίπρα για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος INTIME NEWS / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ένα φαρμακερό σχόλιο επιστράτευσε την Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, για τις δυσοίωνες προβλέψεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του CNN Greece, ο κ. Οικονόμου ανέφερε σε δηκτικό τόνο: «Σε ό,τι αφορά για τις αϋπνίες του κ. Τσίπρα ευχόμαστε να είναι παροδικές. Το σίγουρο είναι ότι όσο είναι στην αντιπολίτευση οι Έλληνες κοιμούνται ήσυχοι».

Με μια λακωνική διατύπωση, μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέλησε να καταρρίψει την επανάληψη από πλευράς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του προγνωστικού για εκλογικό αιφνιδιασμό το προσεχές φθινόπωρο:

«Σε ό,τι αφορά στις εκλογές αυτές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξή του στο newsbomb.gr ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αφού εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στην εθνική κάλπη ανέπτυξε τον εξής προβληματισμό:«Αυτό που με απασχολεί, αυτό που με κάνει τα βράδια να μην κοιμάμαι, είναι γι' αυτό που θα παραλάβουμε την επόμενη μέρα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

«Όταν ήμουν στο Μαξίμου δεν ήμουν happy traveler, καθόμουν μέχρι τις 3 και 4 το πρωί για να βρω λύσεις σε ασφυκτικές συνθήκες. Και βρήκαμε λύσεις, ρυθμίσαμε το χρέος, βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, φέραμε την ανάπτυξη…» και «ήρθαν τώρα πάλι κάποιοι που εφαρμόζουν τις ίδιες συνταγές που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και τρώνε από τα έτοιμα. Ναι, με τρομάζει η επόμενη μέρα», πρόσθεσε.

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίαζε σε ανακοίνωσή του αμέσως μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα: «Η πραγματική αιτία της "αγωνίας" του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι, παρά την εξαιρετικά δυσχερή παγκόσμια συγκυρία, η κυβέρνηση διατηρεί υψηλότατα ποσοστά αποδοχής από την κοινωνία, όπως αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Για αυτό, κάνοντας διαχείριση ήττας, ασχολείται αποκλειστικά με τη διευθέτηση των εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εδραιώσει τη θέση του».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθετε, μάλιστα: «Οι αναφορές του για την κατάσταση της χώρας είναι, πέρα από υποκριτικές, και ψευδείς. Γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία εξαιτίας της εισαγόμενης ακρίβειας, η κυβέρνηση εφαρμόζει ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών, συνεχίζει με συνέπεια να αφαιρεί φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη από το σύνολο της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ