Απάντηση Θεοδωρικάκου σε Σοϊλού: Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν βάσεις τρομοκρατών
Σαφή απάντηση δίνει την Πέμπτη, με γραπτή δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Τάκης Θεοδωρικάκος, στους ανυπόστατους ισχυρισμούς που εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
«H Τουρκία πρέπει να εγκαταλείψει επιτέλους τη συνεχή επανάληψη μυθευμάτων. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν βάσεις τρομοκρατών. Αυτό είναι γνωστό και παραδεκτό από όλους και ο υπουργός Σοϊλού θα έπρεπε να το αποδέχεται και να μην καταφεύγει σε φανταστικά σενάρια. Αυτή την υποχρέωση έχει για αποκατάσταση της αλήθειας ως υπουργός χώρας-μέλους του ΝΑΤΟ», υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Είχε προηγηθεί η προκλητική ανάρτηση του κ. Σοϊλού στο twitter την Τετάρτη, διά της οποίας ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «η Ελλάδα εκπαιδεύει Κούρδους τρομοκράτες του PKK και της FETO (σ.σ. γκιουλενιστές) σε στρατόπεδο στο Λαύριο Αττικής».
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00