ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για «σβήσιμο» ονόματος Λοβέρδου: Πρακτικές μαφίας από το κόμμα της Novartis

Ηλιόπουλος για «σβήσιμο» ονόματος Λοβέρδου: Πρακτικές μαφίας από το κόμμα της Novartis
Σχολιάζοντας η αξιωματική αντιπολίτευση την απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ τoνίζει πως δεν εκπλήσσεται, αφού ακολουθεί την πάγια τακτική του «κόμματος της Novartis να πουλάει τρέλα και να ποντάρει στη μιντιακή ασυλία» ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Το "σβήσιμο" του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου από επίσημο έγγραφο του FBI δείχνει το μέγεθος της συγκάλυψης. Παραποίησαν έγγραφα, κυνηγάνε μάρτυρες, δημοσιογράφους και δικαστικούς, επιβάλλουν σιωπή. Πρακτικές μαφίας από το κόμμα της Novartis», υποστηρίζει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

Η ανάρτηση Ηλιόπουλου:

«Με ανακοίνωση του το ΥΠΕΞ αποποιείται κάθε ευθύνης για την πρωτοφανή παραποίηση του εγγράφου του FBI για τη Νοβάρτις. Ρητά προβλέπει όμως το άρθρο 148 παρ. 3 του νόμου 4781/2021, που ψήφισε η ΝΔ, ότι ασκεί εποπτεία επί των μεταφραστών για την ορθή εκτέλεση του έργου τους», αναφέρει σε δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η ανάρτηση Κατρούγκαλου:

Σχολιάζοντας, εξάλλου, η αξιωματική αντιπολίτευση την απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ τoνίζει πως δεν εκπλήσσεται, αφού ακολουθεί την πάγια τακτική του «κόμματος της Novartis να πουλάει τρέλα και να ποντάρει στη μιντιακή ασυλία που απολαμβάνει».

«Έτσι μπορεί και κάνει τον τιμητή, έτσι επιχειρούν να μετατρέψουν το σκάνδαλο σε σκευωρία, έτσι διώκουν δικαστές και δημοσιογράφους. Αποσιωπώντας και διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με τη δύναμη που τους παρέχει η μιντιακή ολιγαρχία. Έτσι βρίσκεται και η Ελλάδα στον πάτο της Ευρώπης στην ελευθερία του Τύπου. Σε ένα ερώτημα όμως δεν απάντησε ο κ. Λοβέρδος. Αφού το έγγραφο είναι γνωστό και έχει κριθεί όπως λέει, γιατί στην μετάφραση έσπευσαν να αφαιρέσουν το όνομα του; Τι έχουν να φοβηθούν αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο κ. Λοβέρδος;», διερωτώνται στην Κουμουνδούρου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, θέτουν ως υστερόγραφο κι ένα ακόμα ερώτημα: «Αλήθεια, ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ για την παραποίηση εγγράφου του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ώστε να αφαιρεθεί το όνομα του βουλευτή του και υποψηφίου για την προεδρία του»;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ