ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του.  Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους της Μυτιλήνη ΙΝΤΙΜΕ

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του.  Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη» από τους κατοίκους της Μυτιλήνης, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στην ομιλία του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά η δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου:

«Ο κ. Τσίπρας, στην περίοδο της πρωθυπουργίας του, διαχειρίστηκε το μεταναστευτικό ζήτημα καταστροφικά. Δέσμιος αφελών ιδεοληψιών, προέβη σε μια μια σειρά ολέθριων πειραματισμών σε βάρος τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και των μεταναστών. Σήμερα είδε από κοντά το έργο της κυβέρνησης στη μείωση και διαχείριση των ροών, την οργάνωση των καταυλισμών, τη μέριμνα για τα ασυνόδευτα παιδιά και την αποσυμφόρηση της ακριτικής Ελλάδας. Μια πολιτική που βασίζεται σε υποδομές που γίνονται με διεθνείς διαγωνισμούς και όχι απευθείας αναθέσεις όπως προέβλεπαν οι διατάξεις που η κυβέρνησή του είχε θεσμοθετήσει.

»Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να αποφύγει τη σύγκριση με τα τραγικά πεπραγμένα του. Όφειλε τουλάχιστον να ζητήσει ένα συγγνώμη από τους κατοίκους της Λέσβου».

Τσίπρας στη Μυτιλήνη: Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα χιλιάδων νοικοκυριών

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη μίλησε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία περιόδευσε νωρίτερα στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού Λέσβου, ενώ είχε και συνάντηση με οινοποιούς.

«Δεν πάει άλλο με την κυβέρνηση των αποτυχημένων που βαφτίστηκαν άριστοι και βαφτίζουν το ψάρι κρέας», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης το βράδυ της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως έχουμε τη μεγαλύτερη ακρίβεια με τους χαμηλότερους μισθούς γιατί πληρώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτακη.

«Φταίει το καθεστώς Μητσοτάκη για το δράμα χιλιάδων νοικοκυριών. Έχουν πέσει σαν τις ακρίδες στο δημόσιο πλούτο κι αδιαφορούν που η ΝΔ χρωστά 380 εκατομμύρια ευρώ», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσον αφορά τα εθνικά θέματα και το Ουκρανικό, ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως ο πρωθυπουργός ακολουθεί εξωτερική πολιτική Ι.Χ., μετατρέποντας την Ελλάδα απο μέτοχο της ειρήνης σε συμμέτοχο του πολέμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ