ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Τσίπρα για Πανελλήνιες: Είστε η γενιά που ακουμπάμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο

Μήνυμα Τσίπρα για Πανελλήνιες: Είστε η γενιά που ακουμπάμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο
Τσίπρας: Σήμερα είναι η αρχή της διαδρομής κι όχι το τέλος του κόσμου ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το δικό του μήνυμα, μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων (χθες Πέμπτη στα επαγγελματικά λύκεια και σήμερα στα γενικά) στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει πως η σκέψη του είναι στα παιδιά που σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες-«φρόντισε και φέτος η υπουργός Παιδείας γι' αυτό, κόβοντας κι άλλες θέσεις στα πανεπιστήμια»- δίνουν την προσωπική τους μάχη.

«Σήμερα, όμως, για χιλιάδες 17χρονα και 18χρονα παιδιά, είναι η αρχή της διαδρομής κι όχι το τέλος του κόσμου, όπως συχνά νομίζουν, φορτωμένα από την πίεση και τις αγωνίες των μεγάλων. Δύναμη, κουράγιο, τις πιο θερμές μου ευχές στις μαθήτριες, τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Με την υπενθύμιση ότι τώρα αρχίζει μια διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις, ευκαιρίες και προκλήσεις.

Θέλει πίστη, θέλει αγώνα, όμως εσείς είστε η γενιά στην οποία ακουμπάμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο», συμπληρώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ευχόμενος καλή επιτυχία με σχετικό μπάνερ στο οποίο εμφανίζονται μαθητές με τα σχολικά τους σακίδια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ