Πέτσας: Κάθε ευρώ που περισσεύει να επιστρέφει στην κοινωνία
Ανανεώθηκε:
«Όσο υπάρχει διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος, θα επιστρέφει στην κοινωνία»: αυτό δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και καταργεί την έκτακτη εισφορά.
Αναφορικά με τις απανωτές αυξήσεις των τιμών στα καύσιμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε πως η επιδότηση θα παραταθεί και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία για όσο χρειαστεί.
«Κάνουμε τις παρεμβάσεις που χρειάζονται πιο στοχευμένες. Όποια παρέμβαση κάνουμε πρέπει να είναι συνεχής και κάθε ευρώ που περισσεύει να επιστρέφει στην κοινωνία για να υπάρχει εμπιστοσύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ό,τι αφορά στην τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός είπε ότι:
«Είμαστε έτοιμοι για ό,τι χρειαστεί».
Είπε, επίσης, πως το μήνυμα προς την Τουρκία είναι σαφές.
Απέκλεισε δε, το ενδεχόμενο για πρόωρες κάλπες, τονίζοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023 –δηλαδή στο τέλος της τετραετίας.
Κλείνοντας, τόνισε πως δεν πρέπει να συγχέονται οι ενέργειες της κυβέρνησης για τη στήριξη των πολιτών με τον εκλογικό νόμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέτσας: Εκλογές το 2023, σχέδια για ανασχηματισμό δεν προαναγγέλλονται
Πέτσας: «Η χαλαρή ψήφος σε δύσκολες στιγμές δεν είναι σοφή» - Στόχος η αυτοδυναμία της ΝΔ
Οι ΗΠΑ δεν θα καταλάβουν την Γροιλανδία δια της βίας, λέει ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας
23:37
Ο Κιρ Στάρμερ «δεν σχεδιάζει» να μιλήσει με τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν
23:27
Ανακαλεί παρέμβαση του στρατού στη Μινεσότα ο Τραμπ: «Δεν βλέπω το λόγο προς το παρόν»
23:18
Νεκρός 18χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του σε σχολείο στην Ιταλία
23:11