ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα «πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ

Νέα «πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης για τη ΔΕΗ
«Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του κι όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους» ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME

Στην αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με την οποία ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης, την Παρασκευή πήρε ακόμα 145.000 μετοχές της επιχείρησης έναντι 816.814 ευρώ, με το συνολικό ποσό που έχει ήδη εκταμιευθεί προς τις «τσέπες των γαλάζιων παιδιών» να ξεπερνά πλέον τα επτά εκατομμύρια ευρώ, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζουν πως ο κ. Στάσσης συνεχίζει να δίνει μπόνους στον εαυτό του την ώρα που οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν λογαριασμούς της ΔΕΗ.

«Ο κ. Οικονόμου, μετά την αρχική αποκάλυψη για το μπόνους στα golden boys της ΔΕΗ 16 εκατομμυρίων ευρώ, είχε δηλώσει πως η διανομή των μετοχών “δώρο” έχει παγώσει, δεν υλοποιείται και δεν θα υλοποιηθεί. Ή ο κ. Στάσσης αυτενεργεί, οπότε οφείλει σήμερα κιόλας να αποπεμφθεί, ή λειτουργεί στο πλιάτσικο ως μπροστινός του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του κι όλοι μαζί δουλεύουν ψιλό γαζί τους καταναλωτές μοιράζοντας το υστέρημά τους. Περιμένουμε την απάντηση του κ. Οικονόμου», συμπληρώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ