ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Κατέρρευσε και με τη βούλα της δικαιοσύνης η απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis

Ηλιόπουλος: Κατέρρευσε και με τη βούλα της δικαιοσύνης η απόπειρα συγκάλυψης του σκανδάλου Novartis
«Η ημέρα που η χώρα θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι μια καλή ημέρα για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME NEWS

«Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί κόλαφο στην προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει τη δικαιοσύνη και να μετατρέψει το σκάνδαλο Novartis σε δήθεν σκευωρία», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

«Θα ανοίξει εκ νέου ο δρόμος για την απονομή δικαιοσύνης και στο σκάνδαλο Novartis που τόσο ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και υπογραμμίζει: «Η ημέρα που η χώρα θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι μια καλή ημέρα για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία».

Ολόκληρη η δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου

«Η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αποτελεί κόλαφο στην προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει τη δικαιοσύνη και να μετατρέψει το σκάνδαλο Novartis σε δήθεν σκευωρία.

Κανείς δεν παραπέμπεται για χειρισμούς του στην υπόθεση Novartis, ενώ δε παραπέμπονται καν οι δημοσιογράφοι, την ενοχή των οποίων για δήθεν συμμετοχή τους σε σκευωρία, είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος.

Το σκάνδαλο Novartis είναι πλέον και με τη βούλα της δικαιοσύνης υπαρκτό.

Η απόπειρα συγκάλυψής του κατέρρευσε παταγωδώς.

Η ημέρα που η χώρα θα απαλλαγεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη θα είναι μια καλή ημέρα για το κράτος δικαίου και τη δημοκρατία.

Γιατί θα ανοίξει εκ νέου ο δρόμος για την απονομή δικαιοσύνης και στο σκάνδαλο Novartis που τόσο ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ