ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Μετά την παραδοχή Γεωργιάδη ότι δεν υπάρχει σκευωρία, το ερώτημα είναι ποιοι τα πήραν

Ηλιόπουλος: Μετά την παραδοχή Γεωργιάδη ότι δεν υπάρχει σκευωρία, το ερώτημα είναι ποιοι τα πήραν
Καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τον καλεί επίσης να απαντήσει ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis και ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / INTIME

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες Δευτέρα να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

Καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τον καλεί επίσης να απαντήσει «ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis και ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές κι επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο».

«Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα», καταλήγει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η δήλωση Ηλιόπουλου:

«Μετά από τόνους λάσπης, απειλών, χυδαιοτήτων και παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε χθες να ομολογήσει κυνικά πως “δεν υπάρχει σκευωρία Novartis” και ζήτησε να “πάμε παρακάτω”.

Πάμε παρακάτω λοιπόν.

Αφού μετά το βούλευμα της Δικαιοσύνης παραδέχονται πως η υπόθεση Novartis δεν είναι σκευωρία αλλά σκάνδαλο, άρα καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή τους εδώ και τρία χρόνια, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη και να απαντήσει:

Ποιοι είναι οι πολιτικοί που χρηματίστηκαν από τη Novartis;

Ποιοι είναι αυτοί που εμπόδισαν τους δικαστές κι επιχείρησαν να συγκαλύψουν το σκάνδαλο;

Η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ