ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κρατικοποίηση EDF: Ο Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής
Ανανεώθηκε:
Την πολιτική Μητσοτάκη στη ΔΕΗ σχολιάζει, με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την ανακοίνωση της κυβέρνησης Μακρόν στη Γαλλία για την πλήρη κρατικοποίηση της EDF.
«Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ενεργειακής θωράκισης εν όψει ενός δύσκολου χειμώνα και της μεγάλης ενεργειακής πρόκλησης που βρίσκεται μπροστά μας. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός εποχής. Ιδιωτικοποίησε τη ΔΕΗ εν μέσω ενεργειακής κρίσης και διαφημίζει power pass, δηλαδή επιστροφή μικρού μέρους των κλεμμένων και συνέχιση της επιδότησης της αισχροκέρδειας σε βάρος των πολιτών», τονίζουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
«Ο κ. Μητσοτάκης είναι υπόλογος: για τις επιλογές του και την ιδεοληψία του που έχουν οδηγήσει στα αρνητικά πανευρωπαϊκά ρεκόρ στην ακρίβεια και στο ρεύμα. Γιατί στο σύμπαν του κ. Μητσοτάκη το κράτος έχει μόνο μια χρησιμότητα: να είναι το λάφυρο του ίδιου και των φίλων του για το μεγάλο πλιάτσικο σε βάρος της κοινωνίας», προσθέτουν στο ΣΥΡΙΖΑ.
SPONSORED
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ - Ποιοι πάνε ταμείο έως τις 29 Μαΐου
05:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες περιόδου 2026-2027
04:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
03:00
«PARE»: Πώς λειτουργεί το νέο ψηφιακό εργαλείο της ΑΑΔΕ - Τι πρέπει να ξέρετε
02:00