ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου: Ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση

Οικονόμου: Ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση
INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αιχμηρή απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με τον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως «τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας» από πλευράς του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μεριμνά για τη σταθερότητα εν μέσω τεράστιων κρίσεων, αλλά είναι κι ο ίδιος παράγοντας σταθερότητας, αξιοπιστίας και σιγουριάς» σημειώνει ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας:

«Και σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα, αυτό που λέει το εννοεί γι’ αυτό σε κάθε τοποθέτησή του επιμένει στην εξάντληση της κυβερνητικής συνταγματικής θητείας. Στην αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το συμφέρον της Πατρίδας και των πολιτών έχει την απόλυτη προτεραιότητα».

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ερμηνεύσει τον Πρωθυπουργό με γνώμονα τα δικά του πολιτικάντικα, καιροσκοπικά κριτήρια είναι εξ ορισμού καταδικασμένη σε αποτυχία, μιας και ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση, ακόμα και σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τα όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί των εκλογών σχολίασε νωρίτερα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε πως μέχρι χθες ο πρωθυπουργός ανακοίνωνε υποψηφίους για τη μάχη του σταυρού και τροφοδοτούσε τα ΜΜΕ με ημερομηνίες.

«Τώρα θυμήθηκε τη σταθερότητα κι ότι οι εκλογές δεν είναι εθνικά υπεύθυνες. Ποιος τον εμπιστεύεται; Έχει χάσει τον έλεγχο κι όσο παραμένει αποτελεί τον μεγαλύτερο παράγοντα αστάθειας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ