ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης σε αντιπολίτευση: Δεν σχεδιάζουμε εκλογές - Έχουμε χρόνο να διαβουλευτούμε

Βορίδης σε αντιπολίτευση: Δεν σχεδιάζουμε εκλογές - Έχουμε χρόνο να διαβουλευτούμε
O υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης INTIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στην απόσυρση τριών άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άρθρα για την εκλογική διαδικασία και τον έλεγχο εσόδων και δαπανών κομμάτων, προχώρησε ο Μάκης Βορίδης, στέλνοντας το μήνυμα ότι υπάρχει χρόνος να συζητηθούν, καθώς δεν βρίσκονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό, εκλογές.

Τα άρθρα που απέσυρε ο υπουργός Εσωτερικών αφορούν στην καταχώρηση αιτήσεων στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού, την αποστολή εντύπων ψηφοδελτίων στις διπλωματικές αρχές και στην αναθεώρηση εκλογικών καταλόγων ετεροδημοτών.

Ο Μάκης Βορίδης μετά τις αναφορές των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Έγινε μεγάλη συζήτηση για τις πρόωρες εκλογές και σας απήντησε όπως σας απήντησε ο πρωθυπουργός. Εγώ θα κάνω και κάτι ακόμα για να σας καθησυχάσω, ότι δεν πρόκειται να πάμε σε εκλογές και ότι έχουμε χρόνο να διαβουλευτούμε πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σημείωσε δε, πως αποσύρει τα προαναφερθέντα άρθρα για να σταλεί το μήνυμα ότι «έχουμε πάρα πολύ χρόνο μπροστά μας και έχουμε άνεση και δεν σχεδιάζουμε εκλογές και άρα θα σας φωνάξω να συζητήσουμε τις διατάξεις αυτές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ