ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος: Πώς έπεισε ο Τούρκος επιχειρηματίας για την τιμητική πολιτογράφηση;

Ηλιόπουλος: Πώς έπεισε ο Τούρκος επιχειρηματίας για την τιμητική πολιτογράφηση;
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος INTIME NEWS

Nα απαντήσει η κυβέρνηση σχετικά με τον «Τούρκο αμφιλεγόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα» και πώς αυτός πήρε τιμητική πολιτογράφηση, ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος, σε on camera δήλωσή του.

«Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και καταλήγει: «Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους».

Η δήλωση Ηλιόπουλου:

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απάντησε για την τιμητική πολιτογράφηση του Τούρκου αμφιλεγόμενου επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα.

Ούτε πήρε θέση για τη συστατική επιστολή που του έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Στην κυβέρνηση έχουν πιει το αμίλητο νερό.

Τους καλούμε ξανά να κινήσουν όλες τις διαδικασίες αφαίρεσης της τιμητικής πολιτογράφησης και να δώσουν στη δημοσιότητα τη συστατική επιστολή του αντιπροέδρου της ΝΔ.

Κι επίσης να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι δεσμοί του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Τούρκο επιχειρηματία και πώς αυτός τον έπεισε να του δώσει συστατική επιστολή.

Όσο σιωπούν ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, καταλαβαίνουμε πως η συγκεκριμένη πολιτική απόφαση είχε την πλήρη έγκρισή τους».

Απαντώντας σε ερώτηση για την απόδοση υπηκοότητας σε «φερόμενο επιχειρηματία από τα Κατεχόμενα της Κύπρου» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, είπε ότι «στην περίπτωση την οποία αναφέρετε έχουν τηρηθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ