ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Νικολάου: Αθλιότητες και συκοφαντίες όσα μου προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σοφία Νικολάου: Αθλιότητες και συκοφαντίες όσα μου προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Δέχθηκα και συνεχίζω να δέχομαι απειλές σε βάρος της ζωής μου, του συζύγου μου και των παιδιών μου. Έχουν έρθει έξω από το σπίτι μου και με απειλούν, ακόμη και σήμερα», δήλωσε η πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής ΙΝΤΙΜΕ NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Απάντηση μέσω Facebook στα όσα της προσήψε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη θητεία της στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής έδωσε τη Δευτέρα η Σοφία Νικολάου, η οποία έκανε λόγο για «αθλιότητες», «σπέκοτλα και παραπληροφόρηση».

Αυτούσια η ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου στο Facebook

«Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε αθλιότητες, όταν η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση ξεφεύγουν από τα όρια, τότε δεν μπορώ παρά να αντικρούσω τους συκοφάντες.

Ως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής προχώρησα σε ενέργειες και αποφάσεις που ξεβόλεψαν πολλούς στις φυλακές. Συγκρούστηκα με σκληρούς εγκληματίες που είχαν τον έλεγχο, έκαναν πάρτι, είχαν φτιάξει VIP κελιά.

Προχώρησα σε περισσότερους από 30 χιλιάδες ελέγχους αποκαλύπτοντας όπλα, ναρκωτικά, κινητά, κάθε έκνομη ενέργεια.

Στοχοποιήθηκα όσο λίγοι επειδή δεν επέτρεψα την κατάλυση των νόμων, όταν ο καταδικασμένος για 11 δολοφονίες, Δημήτρης Κουφοντίνας, ήθελε - όπως είχε μάθει επί ΣΥΡΙΖΑ- να εκτίει την ποινή του σε αγροτικές φυλακές χωρίς να το δικαιούται.

Δέχθηκα και συνεχίζω να δέχομαι απειλές σε βάρος της ζωής μου, του συζύγου μου και των παιδιών μου. Έχουν έρθει έξω από το σπίτι μου και με απειλούν, ακόμη και σήμερα. Για το λόγο αυτό κυκλοφορώ με τη συνοδεία 2 αστυνομικών και όχι με 6, όπως οι συκοφάντες μου υποστηρίζουν.

Για να προστατέψουν εμένα και την οικογένειά μου από εγκληματίες και τρομοκράτες με τους οποίους ορισμένοι ακόμη και σήμερα συνομιλούν, θεωρώντας τους... ακτιβιστές.

Φτάνει πια, λοιπόν, με την αθλιότητα τους. Οι ζωές των ανθρώπων είναι πάνω από τις πολιτικές σκοπιμότητες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ