ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Να ζητήσει συγγνώμη από την Κεραμέως ο Τσίπρας για τις αθλιότητες του Βερναρδάκη

Μητσοτάκης: Να ζητήσει συγγνώμη από την Κεραμέως ο Τσίπρας για τις αθλιότητες του Βερναρδάκη
«Ο βερναρδακισμός είναι ένας πολακισμός, ένας συριζαϊκός φαρισαϊσμός», είπε ο κ. Μητσοτάκης σε υψηλούς τόνους ΙΝΤΙΜΕ/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής» αναφέροντας πως το περιστατικό με τα όσα έγραψε ο κ. Βερναρδάκης κατά της Νίκης Κεραμέως «είναι πολακισμός, συριζαϊκός φαρισαϊσμός».

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα, αύριο που θα μιλήσει στη Βουλή, να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας για την απαράδεκτη δήλωση του Χριστόφορου Βερναρδάκη πως είναι η «Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας».

«Δεν είναι εδώ ο κ. Τσίπρας γιατί θα έπρεπε να τοποθετηθεί για τις απίστευτες αθλιότητες του κ. Βερναρδάκη. Θα έρθει όμως, δεν μπορεί να μην έρθει.


Και είμαι περίεργος αν θα ζητήσει ο ίδιος μία προσωπική συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. Ο βερναρδακισμός είναι ένας πολακισμός, ένας συριζαϊκός φαρισαϊσμός. Είναι η τοξικότητα που είχα πει ότι είναι το διαβόητο ηθικό πλεονέκτημα.


Πριν τις αθλιότητες Βερναρδάκη είχαν προηγηθεί και άλλες αθλιότητες. Εσείς κ.Φίλη δεν είπατε ότι τα παιδιά της κυρίας Κεραμέως θα την θυμούνται ως Ηρώδη που κατάσφαξε εισακτέους στα πανεπιστήμια;


Όλα αυτά έχουν αρχή μέση και τέλος στην αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ τρία μέτρα κάτω από τη γη του κ.Πολάκη. Να μην κρύβεται ο κ. Τσίπρας από τη Βουλή, να έρθει εδώ να αντιπαρατεθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ