ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βερναρδάκης από παιδοκτόνο με αποκάλεσε σήμερα φόνισσα

Κεραμέως προς ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βερναρδάκης από παιδοκτόνο με αποκάλεσε σήμερα φόνισσα
INTIME/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νίκη Κεραμέως μετά την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση και το δριμύ κατηγορώ του Αλέξη Τσίπρα.

Η υπουργός Παιδείας σχολίασε καυστικά την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση, λέγοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «απέδρασε» γιατί συμφωνούσε με τα περισσότερα άρθρα του νομοσχεδίου.

«Επιλέγετε αυτή τη στάση γιατί συμφωνείται με τα 9/10 του νομοσχεδίου. Τι θα ψηφίζατε για τα κοινά πτυχία; Τι θα ψηφίζατε για το εσωτερικό Erasmus; Τι θα ψηφίζατε για τις οργανικές θέσεις των κληρικών όταν οι βουλευτές σας δήλωσαν "υπέρ" στην αρμόδια επιτροπή;», διερωτήθηκε και απέρριψε τους ισχυρισμούς του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η πλειοψηφία της πανεπιστημιακής κοινότητας διαφωνεί με το νομοσχέδιο.

Η Νίκη Κεραμέως στάθηκε ιδιαίτερα στην επίθεση Βερναρδάκη στο πρόσωπό της, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ευχόμενη ωστόσο, η στάση του να μην είναι προσχηματική.

«Όσοι είδαν βίντεο θα πρόσεξαν ότι είχε μουσική υπόκρουση και υπότιτλους, μόνον στούντιο δεν νοίκιασε ο κ. Βερναρδάκης», είπε και πρόσθεσε πως χαίρεται γιατί ετών και αργά ο Αλέξης Τσίπρας κράτησε αποστάσεις.

«Ελπίζω να αποδειχθεί πράξη ότι δεν είναι προσχημτική η στάση του γιατί 24 ώρες μετά τα όσα είπε ο βουλευτής του, σήμερα με αποκάλεσε Μήδεια... Από παιδοκτόνος έγινα φόνισσα», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ