ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης - Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει όσους έχουν πληγεί

ΣΥΡΙΖΑ: Κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης - Η πολιτεία οφείλει να στηρίξει όσους έχουν πληγεί
Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία INTIME NEWS / Δελτίο τύπου / POOL

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής την γραμματέα, Ράνια Σβίγκου, τον αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές στην Αττική και συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Γέρακα- Παλλήνης με τη συμμετοχή του δημάρχου Παλλήνης, Αθ. Ζούτσου, κι άλλων δημάρχων της περιοχής.

«Αυτή την κρίσιμη στιγμή οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δίνουν τη μάχη της αλληλεγγύης και της στήριξης στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αλλά και σε όσους που έχουν πληγεί κι έχουν δει τους κόπους μίας ζωής να γίνονται στάχτη από τις πυρκαγιές», τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, το κλιμάκιο παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης από την Αλληλεγγύη για Όλους στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου για τις ανάγκες των πληγέντων, των πυροσβεστών και των εθελοντών.

Οι οργανώσεις, εξάλλου, του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική συνεχίζουν να συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για να διατεθούν στους πυρόπληκτους και να στηρίξουν τους άντρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής, καθώς και τους εθελοντές.

«Καλούμε τους πολίτες με όποιον τρόπο μπορούν να στηρίξουν τις κινήσεις αλληλεγγύης που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή. Η πολιτεία οφείλει άμεσα να στηρίξει όσες και όσους έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η αλληλεγγύη είναι η δύναμη της κοινωνίας», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ